Gastenboek

Percy was the DJ at a wedding where I was as photographer, and the music that he played was really great!!

Lorraine Landais

The Swedish Chamber of Commerce would like to thank Percy for his greate contribution to the Annual Swedish Crayfish Party on August 31, 2013 in Amsterdam

Swedish Chamber of Commerce

Percy was DJ op onze bruiloft. Het was een fantastisch feest, iedereen heeft het er nog steeds over. In de voorbereiding luisterde hij goed naar onze wensen, die hij vertaalde naar een feestelijke en dansbare playlist. Ook tijdens het feest voelde hij de sfeer goed aan. De gasten waren niet van de dansvloer te slaan, een goed teken! DJ Percy heeft een grote bijdrage geleverd aan het slagen van ons feest. Wij kunnen hem zeker aanbevelen!

Femke & Richard

We waren al uren op de been en eigenlijk ook al best wel een beetje moe.. maar toen we ons bruiloftsfeest binnenstapte, waar DJ Percy stond te draaien, kwam alle energie direct weer terug! Hij creeert een geweldige sfeer, en draait super plaatjes. Hij heeft enorm goed naar onze wensen geluisterd, en het was echt een perfecte afsluiter voor de avond. Dank ook, Percy, voor het zorgen van mijn broer ;-) hij heeft tot in de late uurtjes genoten van jouw heerlijke (foute) hits.. en jij volgens mij van zijn gezelschap! Voor iedereen een avond om nooit te vergeten!

Jaco & Emma

Zelf een reactie achterlaten?

Vul het onderstaande formulier in. Uw reactie wordt zichtbaar zodra deze is goedgekeurd

hCaptcha